" /> Medisch pedicure Wilmie in HORST - Handige links

- Handige links

Podotherapie Thijssen&gubbels

 Welkom op onze website

        Podotherapie en Sportpodotherapie

Venlo-Blerick
Laurentiusstraat 94
5921 GM Blerick
T 077 464 11 50  Horst aan de Maas
Gebroeders van Doornelaan 68 A
5961 BD Horst aan de Maas
T 077 398 01 07


Wij zijn gevestigd in Venlo-Blerick en Horst aan de Maas en lopen in Noord-Limburg voorop wat betreft het toepassen van de nieuwste technieken. Wij hebben vele jaren ervaring met de RsFootscan, een drukmeetsysteem om uw voetdrukken te meten en uw looppatroon tot op een fractie van een seconde te analyseren. Ook werken wij vanaf 2007 met CADCAM freestechniek gekoppeld aan een 3D-scanner. Hierdoor komt uw voet gedetaileerd in beeld, waarop de podotherapeutische zolen nog exacter vervaardigd kunnen worden.

Naast de kwaliteitskeurmerken, met daaraan gekoppelde verplichte nascholingen tillen wij middels de nieuwste technieken onze kwaliteit constant naar een hoger niveau.

Binnen onze praktijk zijn podotherapeuten en een sportpodotherapeut werkzaam. De sportpodotherapeut is de specialist op het gebied van sportblessures, waarbij uw voeten een rol spelen. U bent verzekerd van een uitstekend geclassificeerde sportpodotherapeut, daar wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Sportpodotherapeuten (NVvSP) en de Stichting Certifisering Actoren in Sportgeneeskunde (SCAS). Onze sportpodotherapeut is te gast geweest bij TV-Limburg (SportArena Running). Voor meer info over de televisie-uitzending met Maurice Graef kijk onder het kopje 'specialisaties', daar kunt u de hele uitzending bekijken en daarmee neemt u gelijk een kijkje in onze praktijk in Blerick.

 

 

Maak nu zelf een afspraak wanneer het u uitkomt via de online agenda

Klik op de prijslijst en maak dan een keuze op de gewenste behandeling.

Mocht het ONLINE boeken niet lukken dan kan u mij ook even bellen:06-28839878

AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN

Mijn tijd is kostbaar.

U kunt uw afspraak 24 uur van te voren omboeken of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere client.

Wanneer u korter van te voren afzegt of uw afspraak niet nakomt, brengen wij deze kosten van de behandeling in rekening. 

Ik hoop op uw begrip

Wilmie Sleegers

UW STEUNZOOL ALS SLIPPER!

Hebt u steunzolen en u zou graag ook op slippers willen lopen de komende zomer?

Dat kan!! Wij kunnen voor u uw steunzolen maken in de vorm van een slipper, waarbij u de keuze heeft uit een aantal modellen en kleuren. U kunt uw op maat gemaakte slippers dus ook zelf mee ontwerpen.

Heeft u interessse, voor meer informatie bel:

Tel: 077 464 11 50

Podotherapie Thijssen&Gubbels

Wandelwol,

Nu ook verkrijgbaar in de praktijk

Preventie en antidruk wol is toepasbaar op iedere voet die last heeft van pijnlijke drukplekken, blaren en ter preventie van de plekken waarvan je weet dat ze zullen ontstaan. Stop met datgene wat je doet. Leg WandelWol-wol op de zere plek. Trek de sok erover aan. En ga weer door


Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 18:00 uur


maandag 09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
dinsdag 13:30 - 17:00 & 17:15 - 20:00
woensdag gesloten    
donderdag gesloten    
vrijdag 09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Feestdagen

Op zon en feestdagen zijn wij gesloten

afspraak annuleren of wijzigen

Mijn tijd is kostbaar. Mocht u verhinderd zijn laat dit s.v.p. 24 uur van te voren weten. Afspraken die niet worden afgezegd worden in rekening gebracht. Ik hoop op uw begrip Wilmie Sleegers

afspraak annuleren  
Wilmie Sleegers-Nooijen (303378)
Gebroeders van Doornelaan 23A
5961 BA HORST

T.  06-28839878
E.  m.sleegers@home.nlDeze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website