" /> Medisch pedicure Wilmie in HORST - Privacy Policy medisch pedicure wilmie

- Privacy Policy medisch pedicure wilmie

Privacy Policy medisch pedicure wilmie

Privacy Policy

 

Medisch pedicure wilmie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Medisch pedicure wilmie houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

-         Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

-         Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

-         Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

-         Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

-         Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

-         Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als pedicure zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

 

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Medisch pedicure wilmie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-         Administratieve doeleinde;

-         Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;

-         Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-         De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Medisch pedicure wilmie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-         Voornaam;

-         Tussenvoegsel;

-         Achternaam;

-         (Zakelijk) Telefoonnummer;

-         (Zakelijk) E-mailadres;

-         Geslacht.

Uw persoonsgegevens worden door Medisch pedicure wilmie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-         Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

 

Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Medisch pedicure wilmie  verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-         Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-         Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Medisch pedicure wilmie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-         Voornaam;

-         Tussenvoegsel;

-         Achternaam;

-         E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Medisch pedicure wilmie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-         Gedurende de periode dat men aangemeld is.

 

 

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door {Organisatie} verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

-         Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

-         Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Medisch pedicure wilmie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

-         Voornaam;

-         Tussenvoegsel;

-         Achternaam;

-         Telefoonnummer;

-         E-mailadres.

-         Bsn nummer

-         Zorgverzekeringnummer

Uw persoonsgegevens worden door Medisch pedicure wilmie  opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

-         Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

 

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

-         Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma;

-         Het verzorgen van de (financiële) administratie;

-         Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Medisch pedicure wilmie bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

-         Alle personen die namens  Medisch pedicure wilmie van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

-         We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;

-         We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;

-         Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

-         We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;

-         Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Medisch pedicure wilmie sleegers

Gebr v doornelaan 68A

5961 BD

Horst

m.sleegers@home.nl

06-28839878

 21-03-2018

 

Categorie

Medisch pedicure

 

Adres: gebr v doornelaan 68A

5961 BD Horst

Nederland

 

 

Contact

 

m.sleegers@home.nl

www.pedicurepraktijkwilmie.nl

Tel: 06-28839878



Maak nu zelf een afspraak wanneer het u uitkomt via de online agenda

Klik op de prijslijst en maak dan een keuze op de gewenste behandeling.

Mocht het ONLINE boeken niet lukken dan kan u mij ook even bellen:06-28839878

AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN

Mijn tijd is kostbaar.

U kunt uw afspraak 24 uur van te voren omboeken of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere client.

Wanneer u korter van te voren afzegt of uw afspraak niet nakomt, brengen wij deze kosten van de behandeling in rekening. 

Ik hoop op uw begrip

Wilmie Sleegers

UW STEUNZOOL ALS SLIPPER!

Hebt u steunzolen en u zou graag ook op slippers willen lopen de komende zomer?

Dat kan!! Wij kunnen voor u uw steunzolen maken in de vorm van een slipper, waarbij u de keuze heeft uit een aantal modellen en kleuren. U kunt uw op maat gemaakte slippers dus ook zelf mee ontwerpen.

Heeft u interessse, voor meer informatie bel:

Tel: 077 464 11 50

Podotherapie Thijssen&Gubbels

Wandelwol,

Nu ook verkrijgbaar in de praktijk

Preventie en antidruk wol is toepasbaar op iedere voet die last heeft van pijnlijke drukplekken, blaren en ter preventie van de plekken waarvan je weet dat ze zullen ontstaan. Stop met datgene wat je doet. Leg WandelWol-wol op de zere plek. Trek de sok erover aan. En ga weer door

Vanaf April 2018 ga ik werken met de nieuwste techniek op het gebied van ingroeiende nagels.

Zodra ik deze techniek hanteer komt deze duidelijk op mijn website te staan en kunt u de behandeling reserveren.

 


Wij zijn vandaag open van 13:30 tot 17:00 uur en van 17:15 tot 20:00 uur


maandag 09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
dinsdag 13:30 - 17:00 & 17:15 - 20:00
woensdag gesloten    
donderdag gesloten    
vrijdag 09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Feestdagen

Op zon en feestdagen zijn wij gesloten

afspraak annuleren of wijzigen

Mijn tijd is kostbaar. Mocht u verhinderd zijn laat dit s.v.p. 24 uur van te voren weten. Afspraken die niet worden afgezegd worden in rekening gebracht. Ik hoop op uw begrip Wilmie Sleegers

afspraak annuleren  
Wilmie Sleegers-Nooijen (303378)
Gebroeders van Doornelaan 68
5961 BD HORST

T.  06-28839878
E.  m.sleegers@home.nl



Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website