Ivm de enorme drukte in de praktijk kan er een wachtlijst van toepassing zijn.

De praktijk is gelegen aan de Gebr. van Doornelaan 23A. Deze is naast de (kerk) nu Basisschool De Twister. Er zijn eigen parkeerplaatsen op ons terrein, en er is een parkeerplaats voor invalide gerealiseerd. Heeft u geen invalidekaart, gelieve op de overige 5 parkeerplaatsen uw auto te parkeren, zodat clienten die moeilijk kunnen lopen dichtbij de deur kunnen parkeren. De ingang is rolstoel/rollator toegankelijk en is gelegen op de begane grond.

Mijn tijd is kostbaar. U kunt uw afspraak 24 uur van te voren omboeken of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u korter van te voren afzegt of uw afspraak niet nakomt, brengen wij deze kosten van de behandeling in rekening

Afspraak maken

Ivm de enorme drukte in de praktijk kan er een wachtlijst van toepassing zijn.

Maak eenvoudig een afspraak via het afsprakensysteem

 

Afspraak wijzigen of annuleren

Mijn tijd is kostbaar. U kunt uw afspraak 24 uur van te voren omboeken of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u korter van te voren afzegt of uw afspraak niet nakomt, brengen wij deze kosten van de behandeling in rekening. Het annuleren van een afspraak kan niet via Facebook of Instagram.

In gesprek?

Als ik bezig ben met een behandeling ben ik niet in staat de telefoon te beantwoorden. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.