Even voorstellen: Welkom bij medisch pedicure Wilmie

U kunt bij mij terecht voor de complete voetverzorging. Ik ben Medisch Pedicure, dat wil zeggen dat ik cliënten met een verhoogd risico ook behandel. Dit zijn cliënten met Diabetes Mellitus, Reuma, Oncologie, Parkinson, Dementie. Een Medisch Pedicure is dan nodig. Bij ons staat kwaliteit en zorg centraal.

Een beetje meer aandacht voor uw voeten is geen overbodige luxe, u zult het zelf ervaren na een behandeling.

Medische voetverzorging, een divers vak

Iedere voet vraagt om een specifieke aanpak en juist dat maakt het leuk en interessant. De een komt enkel om met goedverzorgde voeten op vakantie te gaan en de ander heeft specifieke klachten. U kunt bij ons terecht voor eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en andere voetproblemen. Ieder voetprobleem is bij ons in goede handen.

Een persoonlijke aanpak

Op deze site kunt u informatie vinden over Medisch Pedicure behandelingen. Medisch Pedicure Wilmie wil zich onderscheiden door een vriendelijke en persoonlijke benadering en een perfecte behandeling afgestemd op uw persoonlijke wensen in een sfeervolle praktijk waar een ieder zich op zijn/haar gemak voelt. Met mijn goede en nette hygiënische werkwijze geeft u uw voeten de zorg die ze verdienen. De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er is een zitje om op uw taxi te wachten. Neem contact op voor informatie of voor een afspraak.

Partners